Till Mitt Yngre Jag (15-20 år)

Kära Johanna (alltså mig själv)

Du vet den där underbara lila scoter moppen som du så gärna vill ha? Du kan sluta tjata för det kommer aldrig hända i alla fall, du får nöja dig med den gamla fula blåa som går jättefort om du sitter själv på den..
Sluta lek med Karins moppe utan lyse du kommer krocka med Markus och få jätteont i benet men annars är ni båda oskadda.. Du är allergisk mot hö så att sova på höskullen är inte smart!

Du kommer förlora två personer som du älskar, det kommer vara tufft men du klarar det, för du är mycket starkare än du tror, men du kommer vara tom inuti ganska länge..

Du vet den där populära killen som gillar dig?
Det gör ingen skillnad, folk kommer mobba dig ändå (men nu gör dom det bara i smyg)

Mamma och pappa vet att du och Oscar inte pluggar spanska utan att ni sitter i skogen och smygröker flera timmar i sträck (hans pappa vet också, men han tycker om dig ändå)
Oscar kommer sluta umgås med dig offentligt (men ni är fortfarande kompisar i smyg och han skäms över hur han beter sig)

Du kommer inte plugga till bilmek utan du kommer gå en totalt värdelös sam-språk linje, men du är Lycklig så det gör inte så himla mycket just då
När du är 17 år kommer du få välja mellan en resa till USA och få körkortet betalt, du kommer välja fel, men du kommer ha kul i Usa även fast det inte är värt det

Till sist, det kommer aldrig funka med A och du kommer ha det riktigt jobbigt, du kommer bli otroligt sårad inte bara en gång men varje gång blir du starkare och så småningom kommer det bli bra och du lär dig massor från det.

Lycka till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0